Duistere Signalen ontvangen? Een bundel met bloedstollende verhalen bestellen.

Heb jij wel eens duistere signalen ontvangen, maar daar niet naar geluisterd? Dat stemmetje in jou dat jou ergens voor waarschuwde,  maar dat je hebt genegeerd?Naderhand denk je: had ik maar naar mijn intuïtie geluisterd.. Hier is nu een bijzonder boek over!

 

Je kent dat wel: je had voorgevoelens, maar die heb je in de wind geslagen….  Was de persoon die jij vertrouwde niet zoals hij/zij zich voor deed? Of je denkt: mij overkomt dat niet ? Dat dacht je maar.. Hier zijn dus verhalen over geschreven. Bloedstollende verhalen. Het had jou ook kunnen overkomen..

Dit was het thema van de schrijfwedstrijd  ‘Duistere Signalen’, en vol trots kan ik mededelen dat maar liefst 10 Xeadleden door de strenge selectie voor deze bundel heen kwamen.

                                                         VAN HARTE GEFELICITEERD!

Hier alvast een voorproefje : een aantal spannende alinea’s uit de verhalen van onze Xeadleden die in het boek ‘Duistere Signalen’ zullen staan!  Het wordt een bundel met 51 verhalen die je lang zullen heugen Bijna 300 blz. dik vol huiveringwekkend leesgenot!

 

Reddende engel..

Ingrid Punt

Na een tijdje naast hem te hebben gezeten merkt ze dat hij steeds verder van de gangbare weg afdwaalt. Hij kijkt schichtig en transpireert hevig. De afslag die hij neemt leidt naar een verlaten parkeerplaats. “Waar gaan we heen?” Ze voelt de paniek door haar lijf schieten als hij de bestelbus tot stilstand brengt en zijn vette bezwete lijf naar haar toe draait. “Er moet wel iets tegenover staan,” lispelt hij in haar oor. Ze kijkt naar de vadsige kop en zijn bruine tanden lachen haar gretig toe. Haar hersenen werken op volle toeren.

 

Caballero Light

Ephraim de Rooij

Waarom liep ze niet gewoon weg? Weg van mij, van ons huis en van ons leven? Waarom ging ze niet hokken met die nieuwe vlam van haar? Sterker nog; hoe kreeg ze het voor elkaar om zo rustig te blijven onder alle stress die deze relatie met zich mee moest brengen. Dat zou toch een keer fout moeten aflopen? Ik kon de vragen in mijn hoofd niet meer goed sorteren. Ik wist niet op welke vraag ik het eerst antwoord moest hebben. Mijn gedachten fluctueerden als een zwevende wisselkoers, mijn hoofd draaide als een bezetene, mijn ogen knalden uit hun kassen en mijn hart haalde een record aantal slagen per minuut.

 

Intuïtie, een Godsgeschenk, maar wie niet luisteren wil…

Sylvia Veldman

Hij is binnen, ze hoort hem buiten haar gezichtsveld rommelen. Ze is doodsbang. Haar hart pompt haar bloed met een noodvaart door haar aderen. Alles doet zeer, lichamelijk haar wonden en  geestelijk het zelfverwijt niet op haar intuïtie te zijn afgegaan en hem te hebben ontweken. Ineens staat hij naast haar in zijn doktersjas. ‘Je huilt toch niet,’ zegt hij terwijl hij de naald in haar arm steekt. De glimlach op zijn gezicht is meer angstaanjagend dan geruststellend. En ze ziet hoe hij de gelige vloeistof, middels de naald, vanuit de injectiespuit, overbrengt in haar lichaam. Dan vervaagt het beeld totdat alles opnieuw donker wordt.

 

Omdat de stilte soms schreeuwt

 Yrsa

Paniek mengt zich met zweetdruppels en ik graai in een zekere wanhoop naar iets dat mij redden kan uit deze benarde situatie. Lucht is wat ik wil. Lucht! ”TES!” waag ik nog een poging, maar mijn stemgeluid verliest het van de grote, dreigende schaduw om me heen. Zal het me opslokken? Uitmoorden? Of erger? Ik moet weg! Weg! Maar er is geen weg. Er is enkel een zwart vlak om me heen die herinneringen prikkelen. Of is het realiteit? Ik had die kelder niet moeten ingaan. Ik had het nooit moeten doen. Ik voelde toch die onzichtbare handen? Ik heb ze altijd gevoeld. Waarom nu niet? Om te overwinnen? Wie is de overwinnaar nu? Het is alsof de wereld langzaam bij me wegstapt….

 

Geprepareerde wraak.

 Kirsti Hadderingh

Niets is over van de baas in eigen huis, die met harde stem verkondigde te vertrekken. Slaafs volgt hij en we betreden de voor één dag gereserveerde kamer. Ikzelf zal over een half uur hier weer buiten staan. Mijn jasje trek ik uit. Alsof er een startschot heeft geklonken geeft zijn lust hem weer ballen;  hij gooit zijn kleren van zich af en begint te plukken aan de mijne. Ik grijp in en pak hier de leiding, mijn harnas zal niet gepeld worden. Denkend aan onze fantasie laat hij zich boeien en kronkelt op het bed. ‘Jij wilde smeken?’ vraag ik hem. Nog altijd gelooft hij dat ik het goed met hem voor heb. Met grote ogen en een ranzige tong likt hij zijn lippen en knikt.

 

Hij keek er zo vreemd bij

Dorina Voorhaar

Een gele regenjas kleurde fel op tegen zijn koplampen. Zijn afgedwaalde gedachten trok hij acuut terug naar het heden. Met argwaan verwonderde hij zich over de aanwezigheid van een voetganger op deze lange weg. Met welke reden zou je hier gaan lopen, zo in de regen … in the middle of nowhere? Zo vaak hoorde je verhalen van hinderlagen om automobilisten uit hun auto te lokken? Aan de andere kant… waren er niet vaak naïeve personen op afgelegen plaatsen waar het slecht mee afliep door hun eigen stomme schuld? Na een snelle check in het dashboardkastje, of hij zijn attribuut er binnen handbereik had liggen, remde hij af, wellicht tegen beter in … Doch, zijn ogen glansden

 

Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten

Anja van Biene

Hoelang ik daar zo gespannen lag weet ik niet meer, maar ik weet nog dat ik bijna in slaap viel toen ik plotseling iemand de trap op hoorde komen. Mijn adem stokte in mijn keel. Iemand pakte nu aan de deurklink.  Ik dook met mijn hoofd onder de dekens en keek door een kiertje om te zien wie het was en wat er gebeuren zou. Mijn hart bonkte  in mijn keel, zweet druppeltjes parelden op mijn voorhoofd, mijn vuisten waren gebald. De klink ging langzaam naar beneden. Tergend langzaam ging de deur open en stak er een hand naar binnen

 

In grijs gevangen

Nonnie

‘Laat me toch met rust!’ schreeuwde ze tegen de gesloten deur. Uitgeput zakte ze op de grond en merkte toen pas dat ze haar vinger flink had opengehaald aan de rand van het blik. Het bloed stroomde rood en vol op het antracietkleurige linoleum, waar het in een plasje bleef liggen. Verbijsterd keek ze ernaar, knipperde met haar ogen en keek opnieuw. Haar bloed was rood, dieprood. Voor ze het wist had ze er een vinger in gedoopt en in een snelle veeg over een schilderij uitgesmeerd. Rood….

 

Verraden door het licht?

Rose van Veen

Ik zette mijn groot licht op om de weg beter te kunnen zien. De bomen vlogen langs als spookachtige wezens. Het gras langs de weg wuifde sardonisch, als uit een stil leedvermaak. Plotseling zoog ik mijn adem in, zag ik dat goed? Met heel mijn hart hoopte ik dat het niet zo was. Ik had een licht gezien in mijn spiegel. Fel, wit, kort. Een flits, met de levensduur van slechts enkele seconden. Misschien een adem lang. Natuurlijk wist ik wat het betekende. Het enige wat ik hoopte, was dat ik snel genoeg was. Mijn hart raasde als een bezetene. Dit was niet mijn bedoeling geweest….

 

Romeins bloed

Edwin Bruinooge

Alle pijn die ik in mijn leven heb gevoeld. Nu ineens samengebald in dit ene moment. Mijn lichaam staat in brand, pijn vult mijn gedachten, pijn is alles, Ik ben blind voor de wereld, dit is mijn hele universum, er is niets buiten deze wereld van marteling. En ergens in de achtergrond van mijn geest weet ik dat ze de Romein van tafel hebben gehaald en mij nu zijn toga aantrekken. Tien zachte handen aaien over mijn huid en nemen iets van de ondraaglijke marteling weg……

 

                               En dit is de cover en achterflap van de bundel ‘Duistere Signalen’.

 

Wil jij ook ‘Duistere Signalen’ ontvangen? Heerlijk voor op vakantie of als cadeau te geven. Wil je meer info over de prijswinnaars of wil jij bestellen? Klik dan op onderstaande link. Bestel je deze bundel voor 15 juni a.s. dan krijg je ook nog eens leuke korting!

https://sites.google.com/site/artikeladvies/duistere-signalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s